november 21, 2009

Syster blev edfeldt.............

Lars och Kristine Edfeldt 15 Augusti 2009. Min Underbara sis blev fru edfeldt nu i sommar! Ett riktigt sommar bröllop där solen sken hela dagen!! Jag är glad över att jag inte hade sätt klänningen innan. (hon frågade några gr men jag ville att det skulle vara en överraskning) Ojojoj hon tog mig med storm ;o)) Hon var såååå Vacker!!!! Den vackra bruden... Noel och Meya gick före mamma och pappa in i kyrkan, dom spred vackra rosblad i gången! Mor och dotter Mamma Kristine och dottern Meya Grattis!! Edfeldt!!

november 09, 2009

Känner att jag vill tända ett ljus!

Det behövs i detta höst mörker! Visst är det mysigt att tända massor av ljus speciellt nu när det är sååååå mörkt ute! Det är inte bara mörkt, det är små kallt och blåsigt. Det regnar och snöar om vart annat.

Vart tog den vackra hösten vägen?? Med alla vackra färger. Tänk när solen skiner ute nu denna årstid, det går inte med ord beskriva vad som händer inombords!! Man blir bara varm.

Jag kan bara säga Vackert!!!!

Jag vill även tända ljus för mina nära och kära! Jag vet att det är fler än jag som sitter hemma i mörkret, och tänker, fnular och funderar! Det roliga är att nu blir det uppfilning av köket;o)) Så fort det är klart så skall jag visa vad jag nu har hittat på. *LER* Men det är en drömm som slagit in,..... igen!

Stora kramar Marianne.