oktober 19, 2009

Det blev grått...............

Så nu är den latte färgen utbytt!
Och som Ninis sa så blev det jätte snyggt med grått! (Titta så fint ninis)

Nu längtar jag till första advent ;o)) Inte klokt att redan längta dit, men jag ser framför mig hur mysigt det blir med mina röda lycktor! Jag hände dit en lyckta för att se.... Jag är nöjd!

Ina håller inte alls med mig, hon tycker att det är as fult!

Jag kan inte förstå hur hon kan tycka att latte färgen var bättre!!!

Det är ju mycket ljusare nu!

Må gott! Kramar Marianne

oktober 16, 2009

Ljung ljung massor av ljung......

Jag har gjort vinter på min bro, och det blev inte bara ljung i år!
Det blev en massa växter som säkert har fina namn! *LER* Jag nöjer mig med att dom är så fina att titta på. Visst vet jag att det är murgröna jag har, och ljung men sen kan jag inte så mycket mer.
När mörkret faller på nu på kvällarna, tänder jag ljusen ute och det så blir såååååå Mysigt!
Den här årstiden så går det åt en hel del ljus, det går skytte trafik till Ikea. Jag har inte hitta några billigare ljus någon annanstans så jag får forstsätta att åka dit.
Kram Marianne

oktober 05, 2009

Äntligen har jag fått min vita panel i hallen!!! Jag är sååååååå nöjd!!! Tack Andreas! Vi använde ohyvlade bräder som jag (och Andreas) målade vit! Äntligen har jag fått bondkänsla i hallen som jag länge har velat ha!! Och vilket välkomnande det blev, jag får nog ta och beställa en ny skylt ifrån: me and alice!! När väggen var klar så fick spegeln sig en uppfräschning, ja det fanns ju bräder kvar som jag var bara tvungen att använda ;o)) Den grova ramen blev grym!! Jag frågade inte snickaren vad han tyckte om min idé, men han gjorde den på ett kick och spegeln fick ett snyggt ansikts lyft. Nu är det bara den fula latte färgen som genast skall bort, skall bara bestämma mig för vilken färg som skall få vara med å pryda våran hall! Önksar en go kväll........ Kramar Mary